Afscheid nemen en troost …

Afscheid nemen doen we allemaal in ons leven,  op allerlei momenten.
Op allerlei manieren lijden we bij verlies.
Afscheid nemen wanneer iemand is overleden,  is wat mij betreft de allerbijzonderste manier van afscheid nemen.  Dit omdat iemands fysieke verschijning verdwijnt maar de relatie blijft bestaan,  even hecht en even intens,  intenser!  Dat afscheid vraagt om bijzondere aandacht en tijd.
Hierbij kan en wil ik u professioneel begeleiden.

Ik ben van een modernere lichting uitvaartverzorgers.  Een traditionele uitvaart is bij mij in goede handen.  Een uitvaart in hedendaagse of eigentijdse stijl is dat ook.  Ik verbreed graag uw inzicht in de uitvaartmogelijkheden.  Het treffen van de juiste toon,  die precieze sfeer,  dat betekenisvolle element,  dat tekent een mooie uitvaart.

Tijdens een afscheidsplechtigheid kan iets moois, veel troost bieden.  Iets moois maakt troost persoonlijk.  Je mag een persoon gedenken,  het samen – leven herdenken.  Ingetogen of uitbundig,  kleurrijk of behouden,  afscheid nemen op maat,  naar uw wens maar altijd met de juiste aandacht;  dat is waar we voor staan.

Ik moet vaak denken aan de woorden van een van mijn docenten,  Jolien van der Kooij:
” Afscheid nemen is het koesteren van herinneringen.
De tijd van sterven is de tijd van aandacht voor het leven. ”
Met die gedachte voorop,  begeleid ik mensen in situaties van groot persoonlijk verlies en verzorg ik uitvaarten.

Ik kan voor mezelf geen mooier werk voorstellen dan dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *