Contact met ons opnemen…

Van de Ven Uitvaarten verleent professionele uitvaartbegeleiding  en verzorging op maat.  In samenwerking met een klein aantal betrokken partners staan we 24 uur per etmaal klaar om u te ondersteunen na een overlijden.  Medemenselijk,  open,  transparant en op basis van gewone tarieven zonder winstopslag.

Telefoonnummer,  dag en nacht:

Stef : 06 – 21 34 02 64

Monique : 06 – 11 11 74 64

Bezoekadres:  Zandoerle 1  5507RJ  Veldhoven
E-mail:  stef@vandevenuitvaarten.nl
Laat een bericht en uw telefoonnummer op deze pagina achter indien u wilt dat we contact met u opnemen.  Dat doen we graag en vrijblijvend.

steffotoklein

Klik hier voor het downloaden van onze Algemene Voorwaarden.

13 gedachtes over “Contact met ons opnemen…

 1. Beste Stef en Moniek,

  Bij een zeer onverwacht en veel te vroeg verlies van onze zoon en broer, zijn jullie heel belangrijk geweest in de eerste week en bij het organiseren van de afscheidsdienst. Jullie stonden voor ons klaar, luisterden echt naar onze wensen en voelden heel goed aan hoe iedereen er bij zat en wat er dan nodig was. Op deze manier is dat voor ons een bijzondere week geweest. Naast het enorme verdriet waren er ook veel mooie momenten en kijken we nu terug op een prachtig afscheid waar we enige troost uit halen.

  Dankjewel!

 2. Beste Stef en je team,

  We hadden nooit kunnen denken dat je de onverwachte dood van ons pap zou kunnen omzetten tot een afscheid waar we, ondanks alle verdriet, met een goed gevoel aan terugdenken.
  Vooral je idee om ons pa op te baren in de dahliatuin, waarvan hij 40 jaar lid is geweest, was heel bijzonder en had niet persoonlijker kunnen zijn.
  Stap voor stap hebben we samen aan een afscheid gewerkt dat paste bij ons pa en ons daardoor heel veel troost bied.

  Dank je wel!!!
  Tonny, Ans, Marjo, Karin

 3. Bedankt Stef en Monique,
  Wij willen jullie bedanken voor de geweldige begeleiding, voor, tijdens en na de uitvaart van ons mam. Met name het inlevingsvermogen van Stef heeft ons enorm geholpen om onze ideeën om te kunnen zetten in daden. Het geduld dat hij daarbij had was geweldig. We zijn met veel mensen en die hebben veel verschillende wensen. Ook de nieuwe ideeën die Stef ons aanreikte waren zeer waardevol en hadden een meerwaarde om ons mam de begrafenis te geven die ze verdiend had.
  Bedankt namens alle kinderen van Marieke Cattenstart Castelijns.

 4. Stef,
  Bedankt voor de fijne begeleiding bij de uitvaart van onze (schoon)vader. Je hebt iedereen betrokken, naar ieder geluisterd en ieder in hun waarde gelaten. De wensen werden op elkaar afgestemd en het was hierdoor een prachtige dienst. We vonden het vooral prettig dat je de tijd voor ons nam, alles duidelijk uitlegde en veel rust uitstraalde.
  Een dierbaar afscheid.
  Wij hopen je in deze omstandigheden niet snel weer te ontmoeten maar anders zullen we zeker weer gebruik maken van jou diensten.

  Vriendelijke groet,
  Mieke, Toon en Bianca

 5. Stef,
  Ik kan niet in woorden uitdrukken wat jij voor ons betekend hebt tijdens het proces van overlijden van oma tot aan de dienst en daarna. Onverhoopt kwam het afscheid toch sneller dan gedacht! Wat heb jij dit goed opgepakt. Je wist snel te schakelen en meteen transport te verzorgen om oma naar haar laatste rustplekje te brengen. Ze was mooi. Erg mooi, lag er vredig bij. Gebalsemd, maar zo mooi zo rustig, zo ‘echt’. Je hebt ons allemaal in onze waarde gelaten. Je dacht aan alles en iedereen! Je droeg ideeën aan waar niemand nog aan had gedacht. Daardoor is alles zo mooi geworden. Ook dat je ieders wens en keuze respecteerde maar vooral dat je zo jezelf was! Zo rustig en creatief, professioneel en meegaand. Het afscheid was daardoor echt perfect!! Ik heb een afscheid gehad en genomen van mijn oma om U tegen te zeggen.

  Het ritueel waar je aan hebt gedacht bij het in de kist leggen van oma was zo mooi. Het afscheid was zo mooi! Ik wil je recht uit mijn hart bedanken! Voor mij heb je je werk als een topper volbracht en meer dan dat echt. BEDANKT!!!
  Liefs Trudy en Leentje (oma) ik weet zeker dat ze een nog mooier afscheid heeft gehad dan ze zelf had kunnen denken!

 6. Beste Stef
  Graag wil ik jou en je team bedanken voor een geweldig afscheid van ons vader, opa en overgrootvader. Jullie hebben alles met groot respect, en in alle rust tot in de puntjes verzorgd.
  Je hebt gelijk als je zegt, ”je kunt het maar een keer goed doen”. Vooral het opbaren van opa in ” zijn ” kappelletje op Zandoerle was in een woord prachtig. Voor ons was dit een geweldig afscheid.
  Bedankt .
  Fam. van den Berk.
  Oerle 17-10-2016

 7. I recently worked with Stef during the last few months of a friends life. I had known Stef from years ago, but I saw another man when it came to the care and support of both our friend and us, his friends. Stef was calm, considerate, helpful, and strong when needed. He was able to deal with difficult family members and at the end of the service they all felt included which is due to his gentle persuasion and clear thinking. His inter-personal skills are excellent. He was able to balance the wishes of our dying friend with the needs of the living. The service was well conducted and it was largely due to his management with his team that made it a great success. It was conducted with style, empathy, and in accordance with our friends wishes. I know our friend would have been proud of the way the service flowed.
  He also arranged for us to reherase carrying the coffin, and this was well executed, and with humour too.
  I would have no hestitation in saying that I would like Stef to organise my funeral, but hopefully not for a long time.!

  Roger Hare
  Bonn

 8. Hoi Stef,
  Bedankt voor je integriteit en liefdevolle begeleiding van ons, zijn kinderen en ik na het overlijden van AB en bij de crematiedienst .
  Kinderen eerst, maar jij gaf mij de plek die mijn lieve vriend/partner mij zeker toewenste!
  Bedankt Stef, jij begreep mijn tranen en mijn verdriet. Ik heb veel steun aan je gehad.
  Lieve groeten Sonja.

 9. Beste Stef,

  Hartelijk dank voor het verzorgen van mijn vader zijn uitvaart.
  Warm,betrokken en integer.
  In deze zeer emotionele en moeilijke dagen ben je een echte steun geweest.
  Ik zal je dan ook bij iedereen aanbevelen.
  Liefs Hetty

 10. Beste Stef.

  Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan bij het afscheid van ons mam.
  Jou steun en professionele handelen heeft ervoor gezorgd dat we op een waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van haar.
  Van iedereen hebben we de complimenten gehad dat het een mooie dienst was.
  Ik zal je dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie.

  Henk van Tuijl.

 11. Stef, wat een prachtig afscheid heb je verzorgd voor onze zoon Vinny, ( 17 jaar jong overleden ), kleinzoon van opa en oma, geen ander had dit zo kunnen regelen als jij denk ik.
  Wat een geduld en aandacht hebben we van je gekregen in deze zéér moeilijke periode. Ook namens de vriendenkring ( met wie je een groot deel van de dienst geregeld hebt ) van Vinny moest ik je enorm bedanken voor de steun die ook zij mochten ontvangen van je.

  Fam. Neijts, Eindhoven

 12. Met belangstelling heb ik deze site gelezen.
  Al lezende ontstond bij mij een vertrouwd gevoel, niet alleen door herkenning maar ook door de persoonlijke benadering.
  Foto’s zijn erg mooi en zorgen voor een warme sfeer.
  Lezers worden op een fijne manier “aan de hand meegenomen” langs alles wat er bij een overlijden komt kijken
  en hoe afscheid een betekenis kan krijgen.

  Jan Pasmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *