Wensenboekje

Praten over je eigen afscheid,  je eigen dood,  dat doen de meeste mensen niet gemakkelijk.  Toch kan het voor naasten prettig zijn om te weten wat uw uitvaartwensen zijn.  Een paar richtlijnen leggen de basis voor verdere keuzes op het moment dat de emoties sterk zijn.
We hebben een boekje ‘Mijn afscheid,  zo wil ik het’ gemaakt dat u aan het denken zet over dit onderwerp en waarin u het een en ander kan opschrijven.  Het is onder aan deze pagina kosteloos bij ons op te vragen.  Voor uw naasten is het een geruststellende gedachte dat er iets op papier staat zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wenst.

Liever zo’n gesprek niet (alleen) met de naasten?
In een persoonlijk gesprek,  een voorbespreking,  kunnen we van gedachten wisselen over de mogelijkheden.  Ik breng kennis mee en kan ideeën aandragen rondom een afscheid.  Het onderwerp – de dood – bespreekbaar maken en houden.  Deze gesprekken doe ik vrijblijvend en kosteloos.  U kunt me bellen voor een afspraak of laat onderaan deze pagina een bericht achter.
( dit bericht komt rechtstreeks in mijn mail,  niet op de site uiteraard… )
Van de Ven Uitvaarten 06 – 213 402 64

8 gedachtes over “Wensenboekje

 1. Mooie advertentie in de Hilverbode.
  Ik wil graag twee wensenboekjes aanvragen.

  Met vriendelijke groet,

  Loes

 2. Dag Stef,

  Na een heel fijn afscheid vandaag van onze vriend Tony, welke super fijn verzorgd was door jullie, ga ik nadenken over mijn afscheid. Willen jullie ook een uitvaart verzorgen in Heeswijk Dinther?
  Graag vraag ik een wensboekje aan, na tip van je collega.
  Met vriendelijke groeten,
  Marjan

  antwoord; Dank voor het fijne compliment. We kunnen ook in Heeswijk Dinter een afscheid verzorgen. Boekjes komen jouw kant op 🙂

 3. Ik heb jullie stukje in de krant gelezen en dat is de oplossing voor mijn probleem, ik vind het moeilijk om met mijn ouders
  over hun uitvaart te praten. Graag wil ik twee boekjes bestellen.

  Antwoord; Het helpt wellicht een beetje als je je ouders vertelt dat je het met hun over jouw uitvaartwensen wil hebben…

 4. Hallo,
  Graag zou ik een boekje willen ontvangen. Fijn dat ik erover kon lezen in de krant.

 5. Ik zou graag zo’n boekje “Mijn afscheid, zo wil ik het” van u ontvangen. Uw artikel in het Veldhovens Weekblad sprak mij erg aan. Ik ben wel bij de DELA verzekerd, maar dat maakt niets uit nietwaar? Bij voorbaat hartelijk dank.

  Antwoord: Maakt inderdaad niet uit, u kunt met elke verzekering prima bij ons terecht.

 6. Ik zou ook heel graag 2 boekjes willen. Dan kan ik er 1 aan mijn ouders geven. Die zijn inmiddels een eindje in 70 en dan is het voor ons ook prettig om te weten wat zij eigenlijk willen.

 7. Jullie stukje in de Kempenaer heeft mij aan het denken gezet. Ik zou dan ook heel erg graag twee boekjes willen aanvragen.

 8. Ik zag jullie artikel in de Kempenaer. Mooi stuk om te lezen en goed om eens over na te denken. Ik zou dan ook graag boekje(s) aan willen vragen voor mij en mijn man. Kan nooit kwaad hier eens samen over te praten zodat we van elkaar weten wat we willen.
  Ons adres is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *