Kosten & Transparantie

Wat kost een uitvaart eigenlijk…  Ik ben daar graag glashelder over:
” Daar waar ik van toegevoegde waarde ben,  breng ik kosten in rekening.  Daar waar ik voor u inkoop,  bereken ik u de inkoopprijs.”

De prijs van een uitvaart…
De prijs van een uitvaart is een optelling van drie soorten kosten:  inzet van uren,  materialen en diensten.  Ik hanteer voor mijn werkzaamheden een vast marktconform basistarief.  Materialen en diensten die u kiest,  bijvoorbeeld de kist,  wijze van opbaring,  bloemen,  drukwerk of cateringkosten,  worden tegen kostprijs doorberekend.  U krijgt alle inkoopfacturen samen met mijn factuur;  dat geheel is uw factuur.  Zoals gezegd: Glashelder.
Hierin zit dus een aanzienlijk en aantoonbaar voordeel voor u!  Fair.

Uurtarief:  Een uitvaart met veel extra elementen vraagt meer tijd en inzet dan een uitvaart die ingetogen en bescheiden van opzet is.  Als de werkzaamheden meer worden dan waarin het basistarief voorziet zullen we dat vooraf gezamenlijk overeenkomen.

 

Een gedachte over “Kosten & Transparantie

  1. Mijn vraag, ik wil graag 2 boekjes ontvangen, voor mijn ouders en voor mijn man en mij.
    Maar mijn eigenlijke vraag is, wij hebben een uitvaartverzekering bij de DELA, kunnen wij dan ook van uw diensten gebruik maken?

    Antwoord: Ja dat kan altijd, dus ook met een polis van bv Monuta of Yarden. Als ik weet om wat voor soort polis het gaat kan ik specifieker antwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *